Αποφράξεις πλοίων και τρόποι να κρατήσεις το σκάφος στεγνό!

apofraxis-plion-tropi-kratisis-skafos-stegno

Κρατώντας το σκάφος σας στεγνό

Καθώς η καλοκαιρινή σεζόν τελειώνει, είναι ώρα να αρχίσετε να σκεφτόμαστε την συντήρηση και την απόφραξη σεντίνας του πλοίου σας. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τα σκάφη είναι πώς να κρατήσετε την υγρασία και τη μούχλα μακριά από το σκάφος σας.

Η μούχλα όχι μόνο μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά στην ταπετσαρία, τα ρούχα και τα χαλιά σας, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει κίνδυνο για την υγεία ατόμων με άσθμα ή αναπνευστικά προβλήματα.

Δεδομένου ότι η υγρασία και η μούχλα ευδοκιμούν σε ζεστό και υγρό περιβάλλον οι έμπειροι τεχνικοί στις Αποφράξεις Αντωνίου σας δίνουν αυτόν τον οδηγό για το τι να κάνετε για την καταπολέμηση της ανάπτυξής τους.

Μείωση της σχετικής υγρασίας

Λόγω παραγόντων όπως η θέρμανση, το μαγείρεμα ή ακόμη και δύο άτομα που αναπνέουν σε ένα κλειστό περιβάλλον έχετε αυξημένο το επίπεδο της υγρασίας μέσα στο σκάφος σας.

Σχετική υγρασία είναι το ποσοστό της υγρασίας στον αέρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τη σχετική υγρασία μέσα στο σκάφος σας.

Ας εξετάσουμε τις δύο επιλογές που έχετε όταν είστε συνδεδεμένοι και μη στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Ηλεκτρικές επιλογές

Οι ηλεκτρικοί αφυγραντήρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την ανεπιθύμητη υγρασία από τον αέρα. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Μια μικρή και ήσυχη μονάδα με μια δεξαμενή που συλλέγει νερό μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια συνέχεια και σβήνει αυτόματα όταν είναι πλήρης.

Αν ζείτε στο σκάφος σας μπορεί να θέλετε να εξετάσετε ένα πολύ μεγαλύτερο αφυγραντήρα που είναι διαθέσιμοι στα περισσότερα καταστήματα. Αυτά μπορούν να τραβήξουν μια μεγαλύτερη ποσότητα νερού από τον αέρα και  σας επιτρέπουν να ορίσετε το επίπεδο της υγρασίας που εσείς επιθυμείτε.

Μη ηλεκτρικές επιλογές

Υπάρχει ένα πλήθος από χημικά ξηραντικά που απομακρύνουν την υγρασία από τον αέρα . Ενώ αυτά έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, όλα κάνουν το ίδιο πράγμα. Συλλαμβάνουν την υγρασία και συνδυάζοντας το με κάτι σαν χλωριούχο ασβέστιο δημιουργούν ένα μη τοξικό υγρό διάλυμα στο κάτω μέρος του δοχείου.

Όλες αυτές οι επιλογές πρέπει να παρακολουθούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να αναπληρώνονται/αντικαθίστανται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό στις Αποφράξεις πλοίων Κερατσίνι είναι πάντα δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε να αντιμετωπίσετε.

Δείτε περισσότερα άρθρα για αποφράξεις πλοίων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Call Now Button