Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων Κερατσίνι

Ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας είναι ο εντολοδόχος των υπόλοιπων ενοίκων για την διαχείριση των κοινοχρήστων υποθέσεων μιας πολυκατοικίας. Στην εποχή μας ο διαχειριστής θεωρείται ήρωας! Αυτό γιατί, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων των ανθρώπων σήμερα και του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου τους και φυσικά τις “παρεξηγήσεις” και τις κακές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων που συχνά υπάρχουν, καθιστούν πολύ δύσκολο έως αδύνατον κάποιος να αναλάβει οικειοθελώς την θέση του διαχειριστή μια πολυκατοικίας.Για τους λόγους αυτούς, η εταιρεία μας έρχεται με την υπηρεσία της Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων Κερατσίνι να απαλλάξει τους ενοίκους από το έξτρα βάρος της ευθύνης βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία και την διευθέτηση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας ΑΜΕΣΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Εμπιστευτείτε την Διαχείριση της Πολυκατοικίας στην εταιρία μας και εξασφαλίστε την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων, Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να σας παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες!

Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων Κερατσίνι

Διαχείριση Πολυκατοικίας-Έκδοση κοινοχρήστων Κερατσίνι.

Βάζουμε τέρμα στον “μπελά” της διαχείρισης και της έκδοσης κοινοχρήστων των πολυκατοικιών Κερατσίνι!  Με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων αναλαμβάνουμε εμείς τους δύσκολους υπολογισμούς και τα κοινόχρηστα που αναλογούν σε κάθε ένοικο της πολυκατοικίας.

Μέσα από την υπηρεσία μας αυτή οι ένοικοι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθούν ή ακόμη και να έρθουν καν σε επαφή ή αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους ενοίκους. Επίσης, αναλαμβάνουμε εμείς να ενημερώσουμε τους ενοικιαστές κάθε μήνα ώστε να γνωρίζουν πλήρως για όλες τις δαπάνες και τις οφειλές τους σχετικά με τους κοινόχρηστους λογαριασμούς της πολυκατοικίας τους.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων Κερατσίνι;

 • Συγκεντρωτικές καταστάσεις λογαριασμών σε Κερατσίνι με στοιχεία που η ανάγνωση τους είναι απλή και κατανοητή σε όλους.
 • Μηνιαία ειδοποιητήρια σε όλους τους ενοίκους.
 • Εξοφλητικές αποδείξεις με πλήρη ανάλυση των ποσών και των ποσοστών που αναλογούν σε κάθε ένοικο. Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουμε τον διαχειριστή από κάθε “παρεξήγηση” ή “καχυποψία” των ενοίκων προς το πρόσωπο του.

Τι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η υπηρεσία μας: Διαχείριση Πολυκατοικίας Κερατσίνι;

Αναλαμβάνουμε για την περιοχή Κερατσίνι:

 • Έκδοση κοινοχρήστων Κερατσίνι
 • Είσπραξη κοινοχρήστων Κερατσίνι
 • Πληρωμή οφειλών πολυκατοικίας (συνεργείο καθαρισμού, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.α) Κερατσίνι
 • Τακτική Απολύμανση και απεντόμωση πολυκατοικίας Κερατσίνι
 • Διαχείριση του αποθεματικού της πολυκατοικίας Κερατσίνι
 • Έσοδα και δαπάνες της πολυκατοικίας Κερατσίνι
 • Επισκευή τεχνικών προβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας Κερατσίνι
 • Οργάνωση των γενικών συνελεύσεων της πολυκατοικίας Κερατσίνι
 • Άμεση επικοινωνία με τους ενοίκους για ζητήματα της πολυκατοικίας Κερατσίνι

Δείτε επίσης:

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.